Ultimele Știri

Palatul Cotroceni, iluminat în roz. Iohannis: Cu toții avem datoria de a sprijini femeile diagnosticate cu cancer la sân

cotroceni

Palatul Cotroceni a fost iluminat în roz, sâmbătă seara, pentru a marca Ziua internațională de luptă împotriva cancerului la sân. Klaus Iohannis a scris pe pagina sa de Facebook, că avem datoria cu toții de a face tot ce ține de noi pentru a le sprijini în bătălia pentru viață pe femeile diagnosticate cu aceasta boală.

„Anual, peste 6000 de noi cazuri de cancer la sân sunt înregistrate în țara noastră. Această boală necruțătoare înseamnă o luptă grea, traumatizantă, pe care femeile afectate nu o pot duce singure. Cu toţii avem datoria de a face tot ce ține de noi pentru a le sprijini în această bătălie pentru viață. Cu ocazia Zilei Internaționale de Luptă împotriva cancerului la sân, Administrația Prezidențială a iluminat în roz Palatul Cotroceni, alăturându-se astfel campaniei de conștientizare asupra acestei boli, cu scopul de a întări și mai mult importanţa prevenţiei și a educaţiei pentru sănătate.”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*