Ultimele Știri

Pactul de coabitare desecretizat

Președintele Traian Băsescu a dezvăluit, într-un interviu, la B1 TV, că l-a păcălit pe Victor Ponta cu pactul de coabitare, care a reprezentat doar un joc politic. Da, l-am păcălit pe Victor Ponta cu pactul de coabitare. Eu eram cu spatele la zid! Aveam o majoritate de 70%, care putea să nici nu discute cu mine despre numirea procurorilor. Eu am profitat de naivitatea și lipsa de experiență politică a lui Ponta și am reușit să negociez. Reporterii noştri au reuşit desecretizarea pactului cu numai o jumătate de whiskey!

Iată ce conţine:

Io, Victor Viorel Ponta recunosc că sunt prost îngrămădit şi că nu degeaba geniul politicii româneşti, domnul Traian Basescu îmi trage castane în creştet şi şuturi în dos oriunde mă prinde. Nu sunt vrednic decât să-i fac pantofii acestui titan şi să-i pup dosul, când îmi permite. Întocmit Traian Băsescu, semnat Victor Viorel Ponta.

plb19

 

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Pactul de coabitare desecretizat

  1. Aurelia Ionescu // 20 august 2014 at 15:43 // Răspunde

    S-a intalnit PORCUL cu PROSTU,prostul fiind Ponta,si au inceput sa se pacaleasca unul pe celalalt. Tara arde si LICHELELE se pacalesc,isi trag tepe. Doamne iarta-ma……Porcule,l-ai pacalit pe Ponta,dar pe NOI nu !!!!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*