Ultimele Știri

Pachete de servicii medicale

PACHETUL ULTRA: Luat tensiunea din doi în doi ani. Comunicat  rezultatul contra șpagă. Prescris un tratament contra  șpagă substanțială.

PACHETUL PREMIUM: Conține o vizită gratuită la medic, dar numai pentru pacienții trecuți de 150 de ani, o clismă pentru care bolnavul plătește doar jumătate, jumătatea cealaltă fiind achitată tot de către el  la a doua vizită care nu mai e gratuită pentru că e taxată dublu.

PACHETUL BONUS: Examinare gratuită dar numai din priviri și de la mare distanță. Recomandarea unui specialist se face numai dacă pacientul dă dovadă că știe să miște din urechi.

PACHETUL EXTRA: Control aproape  gratuit la fiecare 50 de ani, internarea se face numai dacă ți-ai adus de acasă medici și spital.

PACHET OPȚIONAL: Dacă nu ești bolnav, poți primi la schimb serviciile unui instalator, tinichigiu auto sau croitor, după caz.

PACHET DE BAZĂ: Medicul îți dă o broșură în care găsești câteva rețete de colivă și adresa a cel puțin trei firme care se ocupă de servicii funerare!

PACHETUL PONTA: Dai scris că-ți vei face un selfie cu buletinul de vot ștampilat la rubrica Ponta și Bănicioiu și primești un sejur de trei zile într-un spital de cinci stele unde beneficiezi de analize  aproape gratuite (plătești doar 98%)

Banicioiu

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*