Ultimele Știri

Ovidiu Tender, după audierea de la DNA: Mă bucur de arestarea Alinei Bica

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost audiat, astăzi, la DNA, dar nu în cazul denunțului împotriva Alinei Bica, ci în calitate de reclamant a furtului unui avion de-al său, însă a meționat că se bucură de arestarea fostei șefe DIICOT.

După ce, vineri, Ovidiu Tender ar fi făcut un denunț, prin avocatul său, referitor la o mită pe care i-ar fi dat-o Alinei Bica, printr-un intermediar, omul de afaceri a negat, astăzi, că i-ar fi cerut vreodată ajutor acesteia pentru a obține o condamnare cu suspendare în dosarul Carom.

„Cu ce să mă ajute? Ea mi-a cerut mie ajutorul. M-a ajutat ca să ma aresteze”, a răspuns ironic omul de afaceri jurnaliștilor, adaugând: „M-a bucurat arestarea ei”.

Tender a precizat că apariția sa la sediul DNA este strict legată de reclamația făcută împotrvia unor americani care i-ar fi furat avionul.

„Mi s-a furat un avion în urmă cu câţiva ani, am făcut un denunţ penal şi am venit să continuăm investigaţia. Mi l-a luat vânzătorul american. Un vânzător american, având piloţii lui, mi l-a luat înapoi şi nu a mai dat niciun semn de viaţă. Sub pretextul că îl duce la o verificare tehnică, mi l-a luat”, a spus Tender.

Alina Bica este cercetată într-un nou dosar, disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP, fiind acuzată, printre altele că l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender să obţină o soluţie favorabilă în dosarul Rafo-Carom.

În acest dosar, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a emis sâmbătă mandate de arestare preventivă pentru Alina Bica, Dorin Cocoş, fiul său Alin Cocoş, Adriean Videanu şi Florentin Mihăilescu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*