Ultimele Știri

Ordonanța ”Dottore” ajunge pe masa Avocatului Poporului

Partidul Național Liberal a anunțat prin vocea deputatului Raluca Turcan că va solicita Avocatului Poporului, Victor Ciorbea să blocheze ordonanța de urgență pe Legea educației naționale. În opinia PNL, această ordonanță a fost dată cu dedicație pentru ca premierul Victor Ponta să scape de diploma de doctorat.

„PNL va solicita Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, sa întoarcă din drum această ordonanță. Este singura instituție care, în acest moment, poate opri acest delir instituțional al Guvernului PSD. Noul ministru al Educatiei, Sorin Cîmpeanu, și-a început mandatul la fel cum au făcut Ecaterina Andronescu și Remus Pricopie: prin Ordonanțe de Urgență cu dedicație, date pe final de an sau în vacanțe, pentru a-l servi pe premierul Ponta sau clientela PSD”, a precizat, într-un comunicat de presă, deputatul PNL.

De asemenea, Turcan susține ca avem de-a face cu o guvernare ”în interes personal și care lovește statul de drept prin încălcarea Constituției”.

„Victor Ponta a contrasemnat legi care reglementează direct pentru el, ceea ce este neconstituțional și antidemocratic”, a mai declarat aceasta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*