Ultimele Știri

Oprescu folosea un aparat care bruia semnalul telefoanelor mobile pentru a nu fi interceptat

sorin oprescu

Sorin Oprescu folosea un aparat care bruia semnalul telefoanelor mobile pentru a nu fi interceptat. Aparatul era folosit în momentul în care primarul Capitalei discuta cu diverse persoane despre primirea unor sume de bani drept mită.

În referatul prin care DNA solicită Tribunalului București arestarea preventivă a lui Sorin Oprescu, există declarația unei persoane care amintește despre acest aparat.

„Referitor la măsurile de precauție ale inculpatului Oprescu Sorin Mircea, (…) a mai indicat că într-un foișor aflat în curtea imobilului de la (…) se afla un aparat de aproximativ 100X75 cm în care sunt obligați să își lăsa telefoanele mobile atunci
când discuta în foișor. Despre acest aparat (…), zis „(…)” i-a spus că ar bruia semnalul telefoanelor, astfel încât să nu fie interceptate”, se arată în referatul DNA.

Sorin Opresacu, primarul municipiului Bucureşti, a fost reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică, de procurori pentru luare de mită. El va fi prezentat,duminică, Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat și Sorin Oprescu, a înființat în administrația locală din municipiul București un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească contracte din partea instituțiilor publice aflate în subordinea Primarului trebuiau să remită o parte din profitul brut realizat din execuția acelor contracte, cu titlul de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Oprescu folosea un aparat care bruia semnalul telefoanelor mobile pentru a nu fi interceptat

  1. Indivizii ca asta sunt cei care au dat o lege care ne obliga sa votam. Atfel vom plati o amenda de 1500 de lei!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*