Ultimele Știri

Oprea despre acuzatul Ponta: Înseamnă că statul e puternic. DNA, un etalon în Europa

oprea-ponta

Ministrul Internelor Gabriel Oprea și partenerul de coaliție al premierului Ponta dă semne că nu mai poate sta alături de șeful Guvernului. 

Oprea afirmă că statul este puternic, iar DNA e un etalon în Europa şi a salutat independenţa justiţiei în România.

„Eu cred că România, fiind un stat membru NATO şi UE, e o normalitate. În momnetul în care DNA citează un cetăţean, te prezinţi la DNA. Nu cunosc datele din dosar şi niciodată nu am comentat deciziile justiţiei şi nici nu le comentez.

Prim-ministrul are datoria să se prezinte, dacă sunt suspiciuni la adresa lui, cum ne prezentăm toţi. Asta înseamnă că statul român e puternic, iar UNPR-ul, ca partid de interes naţional, un partid care respectă statul român, nu poate decât să salute independenţa justiţiei, care îşi face treaba”, a declarat Oprea.

Inmunitate parlamentareCitește și: Aleșii britanici nu dispun de imunitate parlamentară

 

 

„DNA e un etalon în Europa, suntem daţi ca exemplu la Bruxelles. Un cetăţean are dreptul să se prezinte în faţă Parchetului şi până la urmă Constituţia îşi spune cuvântul”, a conchis Oprea.

Liderul UNPR  cel mai probabil se va îndepărta de penalul Ponta și poate fi cel care îi poate decide soarta politică. Cu ajutorul UNPR, premierul Ponta și social democrații pot fi îndepărtați de la putere.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*