Onțanu se retrage din politică

ontanu

UNPR precizează, vineri, printr-un comunicat de presă, că Neculai Onţanu, arestat preventiv pentru fapte de corupţie, nu va mai candida la alegerile locale pentru un nou mandat de primar al Sectorului 2 şi renunţă la funcţia de secretar general al partidului şi lider al Organizaţiei Bucureşti.

„Domnul Neculai Onţanu a luat decizia de a renunţa la funcţiile de conducere de la nivel central şi local ale partidului. Domnul Neculai Onţanu a decis că nu va candida pentru un nou mandat de primar al Sectorului 2 din Municipiul Bucureşti”, se arată într-un comunicat al formaţiunii.În februarie, Neculai Onţanu anunţa că va candida pentru al cincilea mandat la Primăria Sectorului 2, din partea UNPR şi beneficiind de sprijinul PSD.

Pe 25 martie, primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a fost arestat preventiv, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul în care este acuzat că a luat mită un teren de 1.500 de metri pătraţi, în valoare de 4,2 milioane de euro, pentru a facilita retrocedarea multor terenuri de peste 83.000 de metri pătraţi. Acesta a fost suspendat din funcţie de prefect.În momentul reţinerii de către DNA, Onţanu era lider interimar al UNPR, după demisia lui Gabriel Oprea.

Primarul suspendat al Sectorului 2 este acuzat că a luat mită un teren de 1.500 de metri pătraţi, în valoare de 4,2 milioane de euro, pentru a facilita retrocedarea mai multor terenuri de aproximativ 83.500 de metri pătraţi unui beneficiar al drepturilor litigioase, denunţător în cauză.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *