ONG-urile lui Soroș s-au speriat de candidatura lui Marian Munteanu

marian munteanu

Ong-urile finanțate de fondurile de investiții ale miliardarului George Soroș fac apel la conducerea Partidului Național Liberal să retragă candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Municipiului București, deoarece are un discurs bazat pe elemente ortodox-fundamentaliste incompatibil cu valori democratice

„A avut și are simpatii pentru curente de orientare fascistă, de care nu s-a dezis niciodată. Promovează un discurs bazat pe elemente ortodox-fundamentaliste incompatibil cu valori democratice și chiar constituționale. Doar cu aceste motive în minte și cu îngrijorarea că prin promovarea unei astfel de persoane într-o asemenea candidatură unde poate să își expună ideile nocive ce pot să producă tulburări ireparabile în straturile sociale, etnice, confesionale și nu numai din societatea românească, cerem PNL retragerea sprijinului politic pentru Marian Munteanu”, se arată într-un comunicat al IPP.

Institutul pentru Politici Publice, Societatea Academică din România, Centrul Filia, Romani Criss — Centrul Romilor pentru Intervenție Socială și Studii, Agenția de Dezvoltare Comunitară ‘Împreună”, Accept, Euroregional Center for Public Initiatives, Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități atrag atenția că prin insistarea cu această candidatură România riscă să intre într-o „spirală izolaționistă, ce poate avea consecințe foarte grave pentru democrația românească”.

loading...

One thought on “ONG-urile lui Soroș s-au speriat de candidatura lui Marian Munteanu

  1. dar unde au fost ong urile astea in regimul Basescu? cand s-a furat pe rupte ? ca nu le-am auzit trompetele ! mancau si gura lor ceva, stateau prin baruri, la masa cu Basescu ? ce s-a trezit samanta in ele acum, pe timpul lui basescu mucles ! nici acum nu le vad sa-si puna cenusa in cap ca l-au sustinut pe acesta la conducere si tot regimul lui de hoti si mafioti care au distrus tara !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *