Ultimele Știri

Omagiu adus lui Cătălin Hîldan

În ziua în care se împlinesc 14 ani de la moartea „Unicului Căpitan”, suporterii celor două peluze dinamoviste s-au întrecut în omagii aduse acestuia.

Cu 15 minute înainte de ora de start a partidei, toată Peluza Cătălin Hîldan, împreună cu foste glorii ale lui Dinamo, au aprins lampioane pentru Cătălin Hîldan.

Jucătorii lui Dinamo însă, nu s-au ridicat la nivelul specatacolului din tribune şi la importanţa acestei zile. Aceştia nu au tratat cu seriozitate ocaziile pe care le-au avut şi nu s-au apropiat prea mult de poarta apărată de fostul dinamovist, Cristian Bălgrădean.

Astfel, CS U Craiova a deschis scorul în minutul 26 printr-un autogol al lui Steliano Filip. Mingea trimisă în spate de Bawab s-a lovit de fundaşul dinamovist şi a intrat în poarta lui Marc.

După golul oaspeţilor, Dinamo a început să atace insistent poarta oltenilor, însă nu au reuşit nimic până la pauză.

În repriza a doua, Dinamo a atacat mai mult şi nu a mai lăsat atâtea spaţii în apărare, iar în minutul 51 Alexe a obţinut un penalty. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Kamil Bilinski, intrat la pauză în locul lui Dorin Rotariu.

Cu un Bălgrădean în formă mare, Dinamo a continuat să atace, însă scorul a rămas, parcă simbolic, 1-1.

ODIHNEŞTE-TE ÎN PACE, CĂTĂLIN HÎLDAN!

Dinamo: Marc – Fai, Durimel (Gavrilă 46), Cordoş, St. Filip – Bărboianu, Boubacar (I. Șerban 80), Rotariu (Bilinski 46) – C. Matei, Alexe, Vl. Lazăr.
Antrenor: Flavius Stoican

CSU Craiova: Bălgrădean – Achim, Acka, Frăsinescu, Vătăjelu – Madson, Băluţă (Velcovici 50) – Târnăcop, Bancu, Bawab (Pleșan 86) – Curelea (Rocha 71)
Antrenor: Sorin Cârțu și Emil Săndoi

dinamolampioane3dinamolampioane (1)

Picture 104

Picture 117

Picture 119

Picture 122

Picture 133

Picture 135
Picture 173

Picture 176

Picture 179

Picture 181

Picture 186

Picture 194

Picture 197

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*