Olguța Vasilescu la Tribunalul București: M-am simțit foarte bine plimbându-mă pe holurile tribunalului. E o porcărie foarte mare acest dosar

  • Nicoleta Ungureanu
  • 6 septembrie 2016
  • Justiție

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a declarat, marți, la Tribunalul București, că denunțurile din dosarul în care este acuzată de fapte de corupție este o farsă și nu există nimic care să o incrimineze.

Olguța Vasilescu a declarat că ”e o porcărie foarte mare acest dosar” și așteaptă cu nerăbdare terminarea acestei ”farse”. În ceea ce îl privește pe denunțătorul ei, Petre Becheru, aceasta a declarat că nu știe dacă s-a prezentat și el la instanță, conform Agerpres.

„Înțeleg că el mă urmărește pe mine, eu nu am nicio treabă cu el. Dânsul este o persoană care are nevoie de ajutor și sper din toată inima să i se acorde acest ajutor. Îl ajută justiția, fiindcă eu sunt aici, iar el e acasă bine merci. Oricum, să știți că eu m-am simțit foarte bine plimbându-mă pe holurile tribunalului, foarte multe persoane care au văzut la tv, bănuiesc, au venit să-mi spună că sunt alături de mine și să țin fruntea sus, că e o porcărie foarte mare acest dosar și m-a mobilizat foarte tare”, a spus primarul.

Vasilescu, vicepreședinte PSD, a menționat că tot marți se află în instanță și dosarul liderului PSD, Liviu Dragnea.

„Ce să urmeze? Și eu, și Liviu Dragnea suntem azi în procedură de cameră preliminară. Trebuie să se termine această procedură, după care urmează Tribunalul, ca să putem să intrăm pe fond, să ne judecăm. Eu abia aștept, vă spun sincer, ca să terminăm odată cu toată această farsă. Am mai fost cu Liviu Dragnea întâmplător în aceeași zi chemată și la DNA (…), au fost o serie de coincidențe. Nu știu de cine e pusă această farsă la cale, dar este foarte clar că e o farsă, adică e… bătător la ochi. În cazul meu sunt făcute interceptări timp de câteva luni de către SRI, nu apare niciuna la dosar, asta înseamnă că nu a existat nimic care să mă incrimineze și de denunțător”, a susținut Lia Olguța Vasilescu.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *