Ultimele Știri

Olguţa Vasilescu are un mesaj clar pentru cei din diaspora

Se pare că după rezultatele alegerilor, politicienii noştri preferă să ne transmită mesaje prin intermediul reţelelor de socializare. Este cazul şi Olguţei Vasilescul, primarul Craiovei.

Urmărind imaginile care au circulat în toata mass-media, cu românii din diaspora care nu au reuşit să voteze după ore bune de stat la coadă, primarul Craiovei a ţinut să le transmită un mesaj.

„Aşteptăm Diaspora acasă după ce şi-a luat ţara înapoi şi locurile de muncă promise, astfel încât şomajul să fie zero, ca la Sibiu”.

Mai mult, ea se adresează şi craiovenilor, celor care l-au votat pe Victor Ponta. Acesta a ieşit câştigător în Craiova, obţinând peste 60% de procente.

„Vă cer iertare, doljeni care aţi votat 60 la sută Victor Ponta, că nu mai am curajul să demolez stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou!… Poate se va construi la Sibiu sau mai ştiu eu unde… Mi-e greu să cred că va fi în Oltenia… Azi nu mai am curaj să vă spun că promisiunea mea se va împlini… Aşteptăm Diaspora acasă după ce şi-a luat ţara înapoi şi locurile de muncă promise, astfel încât şomajul să fie zero, ca la Sibiu… Noi punem la dispoziţie terenul gratis şi lipsa taxelor şi impozitelor locale. Am înţeles că investitorii vin la pachet cu Johannis. Îi aşteptăm!”, a declarat Olguţa Vasilescu pe pagina de Facebook.

1

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on Olguţa Vasilescu are un mesaj clar pentru cei din diaspora

  1. Dunare daca n-aveam,/ Tot la vale ne duceam
    In Dolj rezultatele au fost 60,6% (lipseste un singur 6 ca sa denote semnul realitatii) la 39.4 In favoarea lui Ponta din totalul de 64,83% cetateni din numarul celor inscrisi pe listele de vot. Per total doar putin peste 30% dintre cetatenii Doljului sunt indragostiti de Ponta sau au fost determinati sa il voteze pe Ponta sau au fost stimulati sa il voteze pe Ponta sau au fost plimbati sa il voteze pe Ponta. In Craiova insa diferenta dintre cei doi este de aproape un procent. Asta in situatia in care dintre cei 110 primari din judet 100 sunt ai PSD si in masura in care Olga cu bocceaua (craiovenii mai vechi stiu despre ce este vorba) a marsaluit zilnic cu o intreaga armata (Iliescu ar fi zis „bande legionare” in zilele lui bune) incercand sa ii intimideze pe craioveni prin demonstratii grotesti de forta. Hai ca pe ea o inteleg. Tebuia sa faca figura buna (una dintre multele figuri pe care probabil le stie) in fata partidului UNIC. Dar pe ei nu ii inteleg. Mai copii, ca acceptati voi sa fiti figuranti habarbisti intr-un spectacol de marionete, mai treaca mearga. Dar de ce ati avut nevoie si de parasute cu voi? De siguranta, nu? Ca orice parasutist amator cu mintea facuta zob de delirul etilic.
    Imediat dupa alegeri Olga Vasilescu le-a povestit putinilor inconstienti ramasi pe contul ei de FB ca adio stabion, adio proiecte mari pentru Craiova. Sunt sigur ca gargara asta cu apa chioara se datoreaza durerilor orale (in gat) dobandite in lungile seri rocoroase de toamna petrecute in aer liber sau perspectivei sosirii DNA in urbe. Ia fato un faringosept. Nu o sa-ti treaca dar macar te prefaci ca te tratezi. Asa pentru impresia artistica.

  2. Da,veniti si luati tara de la politicienii corupti ca nu mai ramane nimic din ea.

  3. Cine a mai pus-o și pe asta la primărie? Creier nu are nici cât o curcă! Te temi că rămâi fără ciolan?

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*