Ultimele Știri

Oficial: Szukala îl urmează pe Sânmărtean la Al Ittihad

După mai multe zile de negocieri, Szukala s-a lăsat convins de Victor Pițurcă și a semnat pentru 4 milioane de euro care-i va primi în cei doi ani și jumătate la Al Ittihad. 

Lucasz Szukala, după ce a refuzat în două rânduri ofertele arabilor, de 800.000 de euro şi un milion de euro pe an, a decis într-un final să semneze contractul cu Al Ittihad după ce șeicii au dublat suma și i-au asigurat o casă şi o maşină în Arabia Saudită. Acordul fundașului stelist a fost condiționat și de selecţionerul polonez Nawalka, care l-a sfătuit pe stopper să accepte oferta, garantându-i că îl va convoca şi din campionatul arăbesc, dacă va fi necesar, pentru preliminariile EURO 2o16.

„Am refuzat de două ori oferta lor, dar a treia oară nu am mai rezistat. Era o ofertă de nerefuzat. Am vorbit şi cu selecţionerul meu, mi-a zis că nu contează unde joc, dacă joc bine, mă cheamă la lot”, a declarat Lukasz Szukala.

Lukasz Szukala s-a înţeles cu Al Ittihad, însă aşteaptă răspunsul lui Gigi Becali din închisoare, în privința sumei compesatorii pentru a-l lăsa să plece din această iarnă, când încă mai are contract cu echipa Stelei.

„Am semnat pe doi ani, începând cu luna iulie. În cazul în care Steaua îşi dă acordul, eu pot să plec şi de acum. Dacă nu, plec la vară”, a declarat fundașul pentru presa poloneză.

Astfel, Szukala este al doilea stelist care pleacă la echipa antrenată de Victor Pițurcă, după Lucian Sânmărtean.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*