Ultimele Știri

Oficial! Simona Halep se desparte de antrenorul Wim Fissette

Simona Halep a anunţat în această dimineață că nu își va prelungi înţelegerea cu antrenorul Wim Fissette, urmînd ca din sezonul viitor să fie pregătită de altcineva. 

Deși s-a vehiculat că finalista de la Turneul Campionilor este tot mai aproape de o despărțire cu antrenorul său, Wim Fissette, care a ajutat-o cu pregătirea în acest sezon pentru ca Simona să ajungă să dispute finala turneelor de la Madrid și Roland Garros, acest lucru a fost și confirmat.

„Colaborarea mea cu antrenorul Wim Fissette se încheie la finalul acestui an, în urma unei decizii luate de comun acord. A fost un an bun şi frumos. Îi mulţumesc şi îi doresc succes în continuare”, a scris Simona Halep pe Facebook.

Wim Fissette, deși i-a îmbunătățit serviciul Simonei și deplasarea pe teren, acesta a fost criticat pentru că nu a ajutat-o mai mult pe sportiva noastră în finala Turneului Campionilor sau că nu i-a sugerat o altă tactică în meciul cu Ana Ivanovici din grupe, când avea posibilitatea să o elimine pe Serena Williams la un scor de 6-3, 6-3 pentru sârboaică.

Totuși, după ce a câștigat 6 turnee WTA în sezonul precedent, dar nici unul de anvergură, anul acesta Halep a reuşit cea mai bună performanţă din carieră, iar antrenorul belgian și-a adus aportul necondiționat pentru ca românca să ajungă a treia jucătoare din lume.

Wim Fissette le-a pregătit în trecut şi pe Kim Clijsters şi pe Sabine Lisicki.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*