Ultimele Știri

Oana Mizil îşi va da demisia din calitate de deputat şi va fi exclusă din PSD

Oana Mizil la DNA

Oana Niculescu Mizil a declarat, astăzi, după ce a fost audiată la DNA, că îşi va depune demisia din calitatea de deputat, menţionând că nu vrea ca acesta să fie „un impediment în calea justiţiei”.

„Tot ce vreau să vă anunţ este că astăzi îmi depun demisia din calitatea de deputat, pentru că nu vreau să fie un impediment în faţa justiţiei”, a spus Oana Mizil, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a stat aproximativ patru ore.

Ea a mai afirmat că este nevinovată.

„Sunt total nevinovată. Am calitatea de suspect. Nu am administrat niciun magazin, din contră, am consiliat. Pur şi simpluă mă consider nevinovată pentru că îmi place moda, nu am putut să stau departe de modă. Este primul meu hobby. Nu am avut niciun câştig”, a adăugat deputatul PSD.

Afirmaţia a fost făcută de Oana Mizil în contextul în care procurorii o suspectează de operaţiuni de comerţ incompatibile cu funcţia, în condiţiile în care ar fi fost administrator de fapt al SC Fashion Brand Management şi la patru magazine din Bucureşti.

Iubita lui Marian Vanghelie a mai spus că este însărcinată şi va avea un băieţel: „Marian va avea încă un băieţel”

La nici o oră distanţă, secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu a anunţat că Oana Mizil va fi exclusă din PSD ca urmare a faptului că ea apare pe listele de susţinători ai Partidului Social Românesc pe care îl înfiinţează Micea Geaonă şi nu pentru că ar fi implicată într-un dosar de corupţie.

„Decizia luată de Sectorul 5, care va fi validată la Bucureşti, nu are legătură cu ceea ce se întâmplă la DNA. La PSD Sector 5 va fi analizată luni şi joi o să o discutăm în Biroul Politic la Bucureşti”, a adăugat Ştefănescu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*