Ultimele Știri

Oameni evacuaţi şi trafic restricţionat pe Transalpina

transalpina

Două persoane au fost evacuate şi traficul a fost restricţionat, miercuri dimineaţă, pe Drumul Judeţean 106 E – Transalpina, după ce o stâncă stă să se desprindă, urmând ca situaţia să fie reevaluată în cadrul Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu,conform MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Bianca Săbău, traficul a fost restricţionat pentru a nu se pune în pericol viaţa trecătorilor, iar două persoane au fost evacuate din imobil.

„În localitatea Tilişca, pe DJ 106 E (Transalpina), o bucată de stâncă stă să se desprindă şi să cadă punând în pericol viaţa trecătorilor şi o gospodărie situată în imediata apropiere a zonei menţionate. În urma evaluării situaţiei la faţa locului s-au luat următoarele măsuri: restricţionarea traficului pe DJ 106 E, evacuarea celor două persoane din imobilul aflat în zona afectată”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Săbău a precizat că este recomandată o rută alternativă Transalpinei, respectiv DJ 106 G: Poiana Sibiului – Dobârca.

Potrivit sursei citate, situaţia înregistrată pe Transalpina va fi analizată miercuri într-o şedinţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*