Ultimele Știri

O școală de comună va avea toalete de 46.000 de euro!

Școala generală din comnua Gârla Mare din județul Mehedinți, va avea toalete de 46.000 de euro. Mulți constructori spun că lucrarea ar fi trebuit să coste cu minim 14.000 de euro mai puțin. 

Primarul recunoaște că aceste costuri sunt foarte mari, însă spune că nu el a decis. Reprezentatul firmei de construcții care a preluat lucrarea spune că: „Sunt preţurile de pe piaţă, nici mai mari, nici mai mici”.

Deși lucrările trebuiau finalizate până la începerea școlii, tocmai pentru a-i scuti pe elevi să meargă la vechea toaletă care este un focar de infecție, firma de construcții nu se grăbește. Astfel elevii sunt nevoiți să folosească toalete vechi, care arată îngrozitor.

Dar preţul este suprinzător: 46.000 de euro pentru cele 5 compartimente, câte va avea în total. Acolo vor fi atât toaletele profesorilor cât şi ale elevilor.

Chiar şi primarul localităţii, Dumitru Baicu, recunoaşte că noua toaletă a şcolii este cam scumpă: „Să vă spun cinstit şi mie mi se pare o sumă ridicată, dar nu puteam să îi spun eu domnului proiectant așa, după mine, costurile să le scadă”.

Cel care a ales acestă firmă de construții și mai ales, cel care a aprobat bugetul imens pentru această lucrare, este președintele CJ Mehedinți, care însă nu a facut nicio declarație.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*