Ultimele Știri

O româncă la braţul lui Brad Pitt

Anamaria Marinca, o tânără în vârsta de 36 de ani, interpretează rolul Irmei, în drama de război „Furia: Eroi anonimi”, al cărui personaj principal este Brad Pitt. La premiera lungmetrajului de la Festivalul de Film de la Londra, Anamaria Marinca a stat la braţul faimosului actor.

Pe 19 octombrie, a avut loc premierea lungmetrajul chiar în închiderea Festivalului de Film de la Londra, în prezenţa actorului Brad Pitt şi a regizorului David Ayer. De asemenea au participat şi actorii Anamaria Marinca, Alicia Von Rittberg, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Jon Bernthal şi Michael Peña.

Anamaria Marinca a făcut şi dezvăluiri din culisele fimării filmului. Acesta a povestit despre o scenă emoţionantă pe care o joacă în film. „Era o frică peste tot şi am simţit-o intens. David este un regizor incredibil şi cumva a reuşit să ne pună să creăm această situaţie uimitoare”, a spus aceasta.

„Ştiu că a brutal, a fost teribil să realizăm acea scenă, tremuram în realitate, doar am crezut. Uneori doar crezi, oamenii din jur te fac să crezi şi cred că, pentru mine, Brad şi David au reprezentat sprijinul principal”. Pe de altă parte, întrebată dacă relaţia dintre regizorul filmului şi actorul Brad Pitt a fost una naturală, Anamaria Marinca a precizat că, „în momentul în care au ajuns în distribuţie, ei deja se purtau ca o familie”.

Anamaria Marinca a devenit cunoscută la nivel internaţional datorită unor roluri din filme precum „Sex Traffic”, de David Yates (2004), pentru care a primit premiul BAFTA în 2005, şi, mai ales, „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, de Cristian Mungiu (2007), pentru care a primit şi premiul de cea mai bună acrtiţă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*