O profesoară din Iaşi, surprinsă în timp ce făcea videochat chiar de proprii elevi

  • Adrian Marinescu
  • 14 aprilie 2016
  • Local
profesoara iasi

O profesoară de gimnaziu a scandalizat comuna Prisăcani din județul Iaşi, fiind surprinsă chiar de proprii elevi pe un site destinat adulților. Aceasta apare pe site-urile pentru adulţi complet dezbrăcată.

Tânără a revenit în comunitate în urmă cu aproximativ doi ani, ea fiind plecată mai multă vreme din sat la studii. Întoarcerea tinerei în satul de baştină a coincis cu plecarea mamei sale în străinătate. Georgiana locuieşte în Prisăcani alături de concubinul ei, cu care, spun vecinii, urmează să se şi căsătorească. De altfel, în imaginile surprinse pe site-urile cu tentă porno iubitul tinerei apare şi el, cei doi practicând videochat-ul împreună.  

Profesoara se ajuta de o cameră video pentru a posta filmuleţe cu ea în posturi provocatoare. Elevii săi ar fi descoperit totul, iar mai apoi aceştia s-au dus să le spună altor profesori. În urma acestor întâmplări, profesoara şi-a dat, miercuri, demisia.

Pe internet apar zeci de fotografii şi filmuleţe cu ea dezbrăcată. Când au descoperit imaginile deocheate, elevii de la şcoala din comuna Prisăcani au povestit totul diriginţilor, care au anunţat şi directoratul.

Pentru a se apăra, tânăra ar fi spus că imaginile sunt trucate şi că nu este ea în acele fotografii. Localnicii aveau o părere foarte bună despre femeie şi nu s-ar fi gândit niciodată că ar putea face videochat. Profesoara locuieşte în aceeaşi comună, dar, probabil, din cauza scandalului pe care l-a iscat, aceasta va trebui să se mute.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi va face un raport privind întreaga situaţie si au declarat că nu îi vor mai permite femeii să predea vreodată, dacă ea va dori să revină în învăţământ.

loading...

One thought on “O profesoară din Iaşi, surprinsă în timp ce făcea videochat chiar de proprii elevi

  1. Dar nici elevii n-au voie sa se uite pe acele site-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *