Ultimele Știri

O poveste încâlcită! Student de culoare, bătut cu lopata de fosta iubită, o tânără din România

bataie

Un student de culoare din Suedia a înțeles ce înseamnă dragostea cu năbădăi tocmai în România, aici unde învaţă. Povestea s-a terminat însă urât pentru tânăr, care a ajuns la secția de poliție bătut cu lopata, zgâriat și cu mașina avariată. 

Un student de culoare din Suedia, care studiază în Cluj-Napoca a fost bătut cu o lopată de iubita sa, o tânără de 26 de ani din Bistriţa-Năsăud. De parcă nu era suficient, aceasta i-a zgâriat cu o cheie întreaga maşină a străinului. Totul ar fi pornit de la decizia suedezului de a pune capăt relaţiei.

Studentul de 26 de ani a avut o relaţie cu o bistriţeancă de aceeaşi vârstă, însă de curând, mai exact weekendul trecut, acesta a hotărât să îşi încheie socotelile cu românca.   

Decizia luată de străin a bulversat-o pe bistriţeancă. Aceasta l-a bătut pe fostul iubit cu o lopată, după care i-a zgâriat maşina folosindu-se de o cheie.   

„Autoarea este fosta mea iubită, Maria, care n-a înţeles în ruptul capului că între noi nu mai poate fi nimic de-acum încolo. Asta se petrecea la începutul weekend-ului trecut, în apartamentul închiriat de către mine în centrul Clujului. E o bistriţeancă încăpăţânată, de aceeaşi vârstă cu mine şi în momentul în care i-am zis că trebuie să ne despărţim, n-a acceptat acest lucru în ruptul capului. Apoi, furioasă, a luat o lopată pe care o aveam acasă şi a început să mă lovească cu ea. M-am tot apărat cu mâinile, apoi, după ce i-am luat-o m-a zgâriat cu unghiile, dar n-am lovit-o, pentru că religia nu-mi permite să dau într-o femeie. Apoi a plecat, trântind uşa”, a povestit studentul pentru gazetadebistriţa.ro.   

Ulterior, studentul a observat că şi maşina, parcată în faţa imobilului a fost zgâriată serios. Acesta a depus o plângere penală pentru lovire şi alte violenţe şi pentru distrugere. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*