Ultimele Știri

O poveste…încâlcită! Apropiat al lui Vladimir Putin, mort din cauza unor lovituri în cap. Cadavrul său, descoperit într-un hotel din Washington

vladimir putin si mikhail lesin

Fostul ministru rus al presei Mikhail Lesin, găsit mort într-o cameră de hotel din Washington anul trecut, a murit din cauza rănilor provocate de lovituri aplicate în cap, au declarat joi autoritățile americane, relatează Reuters.

Lesin, care a fost și sef al gigantului media controlat de stat Gazprom-Media, avea de asemenea leziuni provocate de lovituri la gât, spate, pe brațe și picioare, au declarat medicul legist șef din Washington și Departamentul Metropolitan de Poliție într-un scurt comunicat.

Incidentul este în curs de investigare, potrivit comunicatului. Presa locală americană și din Rusia au anunțat în noiembrie că Mikhail Lesin a fost găsit mort într-o cameră de hotel în cartierul Dupont Circle din Washington, cu multe sedii de ambasade și think tank-uri.

Televiziunea rusa RT a citat membri de familie la momentul respectiv afirmand ca el a murit de un atac de cord, aminteste Reuters.

ABC News a declarat că Mikhail Lesin, care a fost ministru rus al presei între 1999 și 2004 sub președintele Vladimir Putin, a fost acuzat de cenzurarea mass-media independente din Rusia. El a devenit șeful holdingului Gazprom-Media în 2013, dar a demisionat în anul următor.

Un purtător de cuvânt al Ambasadei Rusiei la Washington nu a fost disponibil imediat pentru comentarii.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*