Ultimele Știri

O nouă medalie la Europene pentru Petronela Borha şi Elena Meroniac

Petronela Borha şi Elena Meroniac
Campioanele europene la kaiac dublu pe distanţa de 1.000 m, Petronela Borha şi Elena Meroniac au cucerit astăzi medalia de argint pe distanţa de 500 de metri la Racice.
 
Plecate de pe culoarul 3,  Borha şi Meroniac au parcurs distanţa de 500m în 01:45,964, fiind devansate doar de echipajul polonez, Karolina Naja şi Beata Mikolajczyk, care au oprit cronometrul la 01:45,524. Pe treapta a treia a podiumului a urcat echipajul Serbiei, Milica Starovic şi Dalma Ruzicic, cu timpul de 01:46,172.

În cea de-a doua finală a zilei, componenţii echipajului de canoe dublu, Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi, au terminat pe locul 4 pe distanţa de 500 m, cu timpul de 01:46,416. Într-o altă finală, echipajul de kaiac dublu format din Daniel Burciu şi Petruş Gavrilă au ocupat ultimul loc, nouă pe distanţa de 500 m.

Tot astăzi, în proba de kaiac-4 pe distanţa de 1000 de metri, echipajul României, format din Daniel Burciu, Petruş Gavrilă, Anton Mihai şi Cătălin Turceag s-a clasat pe locul opt.

Ieri, România a cucerit o medali de aur și două de argint. Petronela Borha şi Elena Meroniac au devenit campioane europene în proba de kaiac dublu 1000 metri, iar Florentina Caminescu – vicecampioană în proba de kaiac simplu 1000 metri. Tot sâmbătă, echipajul format din Leonid Carp, Petre Condrat, Iosif Chirilă şi Ştefan Strat a câştigat medalia de argint în proba de canoe 4 pe distanţa de 1000 de metri.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*