Ultimele Știri

O nouă companie aeriană în România

David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, a declarat că, începând de la 27 octombrie, compania aeriană poloneză Eurolot va lansa zboruri pe destinaţia Cluj-Varşovia. Frecvenţa acestora va fi de şase curse pe săptămână, de luni până sâmbătă. Preferinţa companiei Eurolot pentru oraşul Cluj se datorează potenţialului economic şi turistic oferit de oraş, dar şi de regiunea Transilvania.

Eurolot este o fostă subsidiară a companiei aeriene de stat LOT, ce dispune de 17 aeronave de tip Airbus A320, Embraer 175 şi Bombardier Q400. În prezent, 61% din compania Eurolot este deţinut de Trezoreria de Stat a Poloniei.

„Discuţiile cu Eurolot au durat foarte mult, dar s-au finalizat cu succes, iar acest lucru aduce numai beneficii pentru aeroportul clujean, privind creşterea numărului de pasageri, dar şi pentru dezvoltarea economică a judeţului Cluj”, a adăugat Ciceo. În plus, acesta a declarat că pasagerii pot beneficia de conexiunile oferite de compania aeriană LOT, o firmă poloneză aparţinând statului.

 

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*