O femeie și cele trei fiice ale ei, înjunghiate în Franța de un bărbat deranjat de îmbrăcămintea lor. Ce purtau victimele

  • Adelina Mitrache
  • 19 iulie 2016
  • Externe
Atac terorist Franţa

O mamă şi cele trei fiice ale ei au fost rănite cu cuţitul, marţi dimineaţa, de către vecinul lor de reşedinţă de vacanţă, la Garde-Colombe (Hautes-Alpes), a declarat primarul acestei comune Edmond Francou pentru Reuters.

Potrivit unor mărturii culese de Jandarmerie, agresorul s-a apropiat de victime, instalate în apartamentul vecin, deranjat se pare de ţinutele acestora pe care le considera prea lejere.

„Există oameni care vorbesc despre această explicaţie pentru acest gest, dar, pentru moment, nu trebuie să amestecăm lucrurile”, a îndemnat Edmond Francou.

„Motivul acestei agresiuni este încă neclar”, a subliniat el.

Agresorul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, care a reuşit să fugă, a fost reţinut ulterior de jandarmi şi plasat în arest preventiv.

Una dintre victime, în vârstă de 8 ani, a fost transportată cu un elicopter la un spital în Grenoble.

Fata avea un plămân perforat, potrivit lui Francou.

Mama şi celalte fiice ale ei, mai mari, care au fost rănite mai puţin grav, au fost transportate la un spital în Gap.

Viceprimarul din Laragne-Monteglin (Hautes-Alpes), Jean-Marc Duprat, a declarat că fetele au vârsta de 8, 12 şi 14 ani, şi se aflau în vacanţă în staţiunea alpină vecină, potrivit The Associated Press.

Atacatorul, care nu le cunoştea, a fost deranjat că purtau pantaloni scurţi şi tricouri, a adăugat viceprimarul.

Laragne-Monteglin se află la 180 de kilometri de Nisa, unde un tunisian a ucis 84 de persoane de Ziua Bastiliei, pe 14 iulie, când a intrat cu un camion frigorific în mulţime, după un foc de artificii cu ocaziua Zilei Naţionale a Franţei.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *