Ultimele Știri

O femeie şi cei doi copii ai săi au murit într-un incendiu izbucnit în locuinţă

O femeie şi cei doi copii ai săi, un băiat de un an şi o fată de şase ani, au murit într-un incendiu izbucnit în locuinţa familiei din comuna Voineşti, judeţul Iaşi, autorităţile luând în calcul varianta ca focul să fi fost pus intenţionat.

Incendiul s-a produs vineri seara, în jurul orei 23.00, la o locuinţă din satul Slobozia, comuna Voineşti, judeţul Iaşi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, la locul incendiului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, dar şi ale ambulanţei.

Un băieţel în vârstă de un an şi mama acestuia au murit carbonizaţi, în timp ce o fată, în vârstă de şase ani, a fost transportată la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, însă nu a mai putut fi salvată.

„Două ore s-a încercat resuscitarea fetiţei, însă manevrele nu au reuşit. Era intoxicată şi cu monoxid de carbon”, a declarat medicul Tamara Roşu, de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi.

La rândul său, tatăl copiilor, intoxicat cu monoxid de carbon, a fost transportat în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Autorităţile iau în calcul varianta ca focul să fi fost pus intenţionat.

„Flăcările au cuprins dormitorul, de 12 metri pătraţi, şi s-au extins rapid. Cauza este folosirea intenţionată a unei surse de aprindere cu scopul de a genera un incendiu”, a declarat, pentru News.ro, Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, care a precizat că acest caz a fost preluat de procurori.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*