Ultimele Știri

O femeie a încasat ilegal salariu timp de doi ani

O asistentă socială din Brăila a încasat ilegal salariu timp de doi ani, după ce persoana pe care se presupunea că o are încă în îngrijire murise.

Femeia a primit ilegal, în cei doi ani, venituri de 20.000 de lei, din salariul de asistent social. Aceasta o avea în îngrijire pe mama sa, care a murit în urma unei boli grave. Datoriile și ratele la bancă au făcut-o pe femeie să nu semnaleze moartea mamei sale, pentru a primi lunar salariul care i se cuvinea în calitatea de îngrijitoare a acesteia.

„Aveam trei bănci de plată și asta a fost, m-a păcălit cineva, am făcut împrumut la trei bănci și ăsta a fost motivul,”spune Florentina Vrabie, fosta asistentă socială acuzată de înşelăciune.

Fosta asistentă socială a recunoscut că mințea comisia atunci când venea în vizită: „Au venit, m-au intrebat de mama mea, eu am mințit, am zis că nu este acasă și atâta a fost și după aceea m-au chemat ca să mă duc să-mi iau cartea de muncă”.

După ce a fost descoperită, femeii i s-a desfăcut contractul de muncă și a fost obligată să restituie banii, fiind ulterior dată în judecată din cauza nerestituirii întregii sume.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*