O femeie a încasat ilegal salariu timp de doi ani

  • Nicoleta Ungureanu
  • 13 iunie 2016
  • Social

O asistentă socială din Brăila a încasat ilegal salariu timp de doi ani, după ce persoana pe care se presupunea că o are încă în îngrijire murise.

Femeia a primit ilegal, în cei doi ani, venituri de 20.000 de lei, din salariul de asistent social. Aceasta o avea în îngrijire pe mama sa, care a murit în urma unei boli grave. Datoriile și ratele la bancă au făcut-o pe femeie să nu semnaleze moartea mamei sale, pentru a primi lunar salariul care i se cuvinea în calitatea de îngrijitoare a acesteia.

„Aveam trei bănci de plată și asta a fost, m-a păcălit cineva, am făcut împrumut la trei bănci și ăsta a fost motivul,”spune Florentina Vrabie, fosta asistentă socială acuzată de înşelăciune.

Fosta asistentă socială a recunoscut că mințea comisia atunci când venea în vizită: „Au venit, m-au intrebat de mama mea, eu am mințit, am zis că nu este acasă și atâta a fost și după aceea m-au chemat ca să mă duc să-mi iau cartea de muncă”.

După ce a fost descoperită, femeii i s-a desfăcut contractul de muncă și a fost obligată să restituie banii, fiind ulterior dată în judecată din cauza nerestituirii întregii sume.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *