Ultimele Știri

O femeie a fost înjunghiată într-un magazin ce aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu

ambulanta

O femeie, ce lucra ca vânzătoare într-un magazin din Capitală ce aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a fost înjunghiată , joi, de o persoană rămasă încă necunoscută, au declarat surse din rândul poliţiştilor.

O femeie care lucra ca vânzătoare într-un magazin din Capitală, ce aparţine Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a fost înjunghiată, joi dimineaţă, chiar în timp ce se afla la serviciu, au declarat surse din rândul poliţiştilor.

Potrivit acestora, apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 09.00, la faţa locului fiind trimise echipaje de la Secţia 1 şi o ambulanţă SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, la faţa locului a fost găsită o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu multiple plăgi înjunghiate, la acest moment fiind făcute manevrele de resuscitare.

Alina Petre a declarat că femeia lucra de mai mulţi ani în acel magazin şi că avea depuse mai multe reclamaţii la Poliţie pentru că ar fi fost bătută de concubin.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*