Ultimele Știri

O echipă a IGPR face verificări în cazul presiunilor la care ar fi fost supus polițistul Marian Godină

marian godina

O echipă a Direcţiei de Control Intern din Poliţia Română a venit la Braşov pentru a verifica situaţia semnalată de poliţistul Marian Godină.

Amintim că acesta a acuzat presiuni din partea superiorilor, după ce a suspendat un carnet de conducere. Într-o postare pe Facebook, Godină a spus că va demisiona, după ce mama sa a ajuns de urgenţă la Spitalul Judeţean. Ulterior, postarea a fost ştearsă de pe Facebook.

„Am fost de serviciu pe 8 februarie 2016, adică săptămâna trecută, şi am oprit o maşină al cărei şofer nu a acordat prioritate unui pieton, care a trebuit să se oprească pentru a nu fi lovit. M-am prezentat, i-am cerut actele şoferului şi i-am spus că i se va reţine permisul. În timp ce mă duceam spre maşina poliţiei, de pe locul din dreapta faţă a maşinii oprite a coborât o doamnă care a venit la mine şi mi-a zis, «Staţi că nu e chiar aşa, staţi să negociem că eu sunt directoarea de la Crucea Roşie Braşov şi colaborez cu şefii tăi». Mi-am făcut treaba şi i-am reţinut permisul şoferului”, a scris Godină pe pagina sa de socializare

Marian Godină a înregistrat conversaţia avută cu şoferul autoturismului şi a făcut publică înregistrarea. Din înregistrare reiese că şi-a spus numele şi că a vorbit politicos, adecvat profesiei sale.

Directoarea Crucii Roşii Luana Minea a depus o reclamaţie pe numele poliţistului Marian Godină, după ce acesta a acuzat-o că a încercat să intervină la şefii Poliţiei. Aceasta a spus, pentru B1TV, că poliţistul a făcut un abuz.

„Eu nu intru în niciun fel de discuție cu Marian Godină despre ceea ce s-a întâmplat și ceea ce s-a scris într-un proces verbal. La acel proces verbal, șoferul a făcut o contestație, a plătit amenda, s-a închis.  Eu am facut o reclamație pentru modul de comportament al agentului care nu s-a prezentat atunci când a cerut actele, el a avut o atitudine nefirească. Nu am dat niciun telefon. Nu mi-am declinat poziția pe care o am, nu am spus că sunt consilier județean. Nu am spus aceste lucruri. Am spus că sunt director la Crucea Roșie, pentru ca masina este incrisa la Crucea Roșie”, a spus aceasta pentru B1TV.

Acum a apărut pe internet o petiţie prin care se cere demisia şefei Crucii Roşii Braşov. 1870 de oameni au semnat până acum petiţia.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*