O dubă de mascați a lovit un autoturism. O persoană a fost rănită grav

  • Adrian Marinescu
  • 18 august 2016
  • Local
mascati

Un accident de circulaţie cu 4 victime a avut loc în această dimineaţă pe DN 17, în Viişoara. În accident a fost implicată o maşină a „mascaţilor”.

Duba de intervenţie specială, care se afla în misiune, s-a colizionat cu un autoturism în care se afla o femeie. Femeia a rămas în maşină, fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare, relatează observator.bn.

„Persoana încarcerată a fost extrasă de către echipajul de descarcerare, predată echipajului de Terapie Intensivă Mobilă şi va fi transportată la spital, pentru mai multe investigaţii. Celelalte trei victime sunt conştiente, cooperante”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa.

Din primele informaţii reiese că autoturismul se afla în faţa autospecialei, şoferiţa a virat stânga iar duba Poliţiei, care se afla în misiune, cu sirenele pornite, a intrat în ea, proiectând-o în afara carosabilului.

„O femeie, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism, deplasându-se în direcţia Bistriţa-Beclean, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, fiind colizionată de către o autospecială MAI aflată în misiune, care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune”, informează IPJ Bistriţa.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, a unui poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud, precum şi a unei persoane arestate preventiv, aflată în autospeciala MAI, cei trei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

„Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizarea anchetei penale să fie dată o soluţie legală prin parchet”, se mai arată în comunicatul Poliţiei. 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *