Ultimele Știri

O doctoriță și două asistente, la un pas să fie violate de către patru bețivi în camera de gardă. Polițistul aflat la fața locului a refuzat să intervină

O doctoriță și două asistente au fost alergate, bruscate și dezbrăcate de patru indivizi beți, care ajunseseră la unitatea medical cu o ambulanță SMURD.

Scandalul a degenerat imediat după ce bărbații, care locuiesc în Cartierul Dallas, au ajuns la secția de urgentă, pentru că s-au bătut în Barul XXI din Vulcan.

Când s-au simtit amenințate, asistentele au chemat ajutoare si, la fata locului s-a deplasat o echipă a Politiei locale, însă martorii susțin că acesta s-a întors cu spatele și a ignorat problema, aprinzându-și o țigară.

Directorul Spitalului din Vulcan, medicul Cătălin Popa, a declarat pentru Cronica Văii Jiului: „Știu cã doctorița a fost agresată. La fel și asistentele, de 4 recidivisti ce au ajuns la urgență, după ce la 112 s-a sunat din Clubul XXI. Erau răniți si femeile au fost la un pas de viol, însă, se pare că politistul local nu a vrut să intervină.

„Politia a fost sesizatã în jurul orei 00.30, despre o altercatie ce a avut loc la Barul XXI, din Vulcan, prin 112. La fata locului a pornit imediat si echipajul SMURD si, în momentul în care echipajul de politie a ajuns la bar, cel de la ambulanta SMURD îi preluase deja pe cei 4 bărbati. Ajunși apoi la spital, bărbatii au avut o atitudine violentã si necorespunzãtoare si a fost nevoie de interventia politistilor si a jandarmilor. Celor 4 li s-au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice, în ambele locatii, iar în functie de probele ce vor fi administrate, respectiv declaratiile martorilor si imaginile video, se va decide dacă se fac vinovati si de comiterea altor fapte penale”, a declarat, pentru publicația locală, Bogdan Nitu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on O doctoriță și două asistente, la un pas să fie violate de către patru bețivi în camera de gardă. Polițistul aflat la fața locului a refuzat să intervină

  1. Abuzurile asupra cadrelor medicale sunt destul de frecvente,chiar si din partea pacientilor care nu sunt in stare de ebrietate,abuzuri care merg de la reclamatii nejustificate sau justificate prin drepturi ale pacientului care nu exista,pana la agresiuni verbale di fizice.Nu se poate practica medicina sub opresiune din toate directiile.Trebuie sa existe un climat corespunzător desfasurarii actului medical.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*