O cutie neagră şi 4 trupuri ale membrilor echipajului din avionul rus Il-76 au fost găsite în Siberia

  • Nicoleta Ungureanu
  • 3 iulie 2016
  • Externe

Echipele de salvare au găsit în Siberia o cutie neagră şi fragmente din trupurile membrilor echipajului avionului rus de tip Il-76, care nu a mai putut fi localizat vineri cu ajutorul radarelor, informează site-ul agenţiei Tass.

„În timpul operaţiunilor de căutare desfăşurate în regiunea Irkutsk în care s-a prăbuşit avionul, salvatorii au găsit fragmente din trupurile victimelor şi una dintre cele două cutii negre”, a declarat un membru al echipei.

Operaţiunile de căutare continuă.

„Judecând după amploarea accidentului, toţi cei zece membri ai echipajului au murit”, a mai precizat sursa citată anterior.

 Deocamdată au fost găsite patru trupuri.

Potrivit unor informaţii, echipele de căutare au găsit, duminică dimineaţa, epava avionului la patru kilometri sud de localitatea Rybny Yan, pe panta unui deal.

Vineri, un avion rus de tip Ilyushin 76, care participa la o misiune de stingere a unui incendiu în apropiere de oraşul Irkutsk din Rusia, nu a mai putut fi localizat cu ajutorul radarelor, când se afla la o altitudine de aproximativ 3.000 de metri.

“Contactul a fost pierdut în apropiere de localitatea Kachug din regiunea Irkutsk, unde fumul provenind de la incendiul din pădure era foarte gros”, a anunţat atunci RIA Novosti, citând o sursă oficială. La bordul aeronavei se afla doar echipajul, format din zece persoane.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *