Ultimele Știri

O contabilă de la o firmă de medicamente este acuzată de sustragerea a 600.000 de euro

perchezitii

Contabila unei firme de medicamente este acuzată că ar fi delapidat 2, 4 milioane de lei, echivalentul a 600.000 de euro. Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează percheziții la această oră.

Sunt puse în aplicare cinci mandate de percheziţii domiciliare pe raza judeţului Ilfov şi două mandate de aducere pe numele persoanelor implicate.

“În această dimineaţă, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R,  desfăşoară o acţiune, într-o cauză ce vizează persoane fizice, implicate în activităţi de delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare a banilor”, se arată în comunicatul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

În urma cercetărilor efectuate până în prezent,  a reieșit că femeia, în calitate de contabil şef al unei societăţi comerciale care desfăşoară operaţiuni în domeniul medical,  şi-ar fi însuşit, în mod nejustificat, aproximativ 2,4 milioane de lei (circa 600.000 de euro), din conturile societăţii, în perioada 2009-2014. Pentru a putea sustrage diverse sume de bani, aceasta falsifica diverse înscrisuri.

Banii obținuți în urma acestor acțiuni ar fi fost folosiți la achiziţionarea de bunuri mobile şi imobile în nume propriu sau pe numele unor terţe persoane. În prezent, acţiunea se desfăşurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on O contabilă de la o firmă de medicamente este acuzată de sustragerea a 600.000 de euro

  1. Din moment ce sa stabilit vinovăția,CONDAMNATĂ LA ANI GREI DE PUȘCĂRIE ȘI CONFISCAREA AVERII.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*