Ultimele Știri

FOTO: O casă de modă celebră a decis să producă haine pentru femeile musulmane. Cum arată un hijab în varianta haute couture

Casa de modă italiană Dolce&Gabana a prezentat o colecție adresată femeilor musulmane, compusă din tunici, valuri și rochii lungi vaporoase, în tonuri neutre și imprimeuri geometrice sau înflorate, relatează EFE.

Colecția, explică designerul, se numește ‘Abaya’, de la numele tunicilor de culoare închisă purtate de unele femei musulmane.

Mass-media italiene au difuzat miercuri două fotografii, pe care designerul italian Stefano Gabana le-a postat pe contul său de Instagram, care prezintă două manechine îmbrăcate în tunici lungi până la călcâie și purtând pe cap valul „hiyab”.

Casa de modă a prezentat colecția la ediția arabă din Style.com, care a publicat o galerie ce cuprinde 20 de fotografii privind noile creații ale D&G.

foto 1

Abaya Collection este formată din mai multe compleuri văl și tunică impodobite cu pietre, broderii, dantele și imprimeuri geometrice sau motive florale.

foto 2

Compleurile sunt prezentate în tonuri neutre, care merg de la negru la bej, și, care pot fi accesorizate cu ochelari de soare.

foto 3

foto 4

foto 5

foto 6

foto 7

Foto: arabia.style.com

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*