O alta cursă a companiei Egyptair, ameninţată cu bombă

  • Adelina Mitrache
  • 8 iunie 2016
  • Externe
avion

Conform unui anunț al portalului de ştiri Al-Wasat, citat de agenţia Tass, un avion al companiei EgyptAir, a aterizat de urgenţă în Uzbekistan pe fondul unei ameninţări cu bombă. Avionul efectua miercuri, o cursă între Cairo şi Beijing.

Un avion al companiei EgyptAir, care efectua miercuri o cursă între Cairo şi Beijing, a aterizat de urgenţă în Uzbekistan pe fondul unei alerte false cu bombă, au anunţat, miercuri, doi responsabili ai aviaţiei civile egiptene, citaţi de site-ul de ştiri în limba franceză Boursorama.com.

Potrivit informaţiilor difuzate de portalul de ştiri Al-Wasat, citat de Tass, angajaţii aeroportului internaţional din Cairo au primit un apel telefonic anonim cu privire la o bombă care ar fi plasată la bordul avionului, la scurt timp după ce acesta a decolat din Cairo.

În urma ameninţării, s-a decis ca avionul să aterizeze de urgenţă în Uzbekistan.

Niciun exploziv nu a fost găsit la bordul aeronavei.

„Avionul se pregăteşte să îşi reia zborul. A fost vorba despre o alertă falsă”, a declarat unul dintre cei doi responsabili.

Potrivit companiei Uzbekistan Airways, cei 118 psageri şi 17 membri ai echipajului care se aflau la bordul avionului au fost evacuaţi şi sunt teferi.

Agenţia de presă China News a confirmat, de asemenea, că avionul a aterizat de urgenţă în Uzbekistan.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *