Ultimele Știri

Numărul deceselor în urma incendiului din Colectiv a crescut la 46. Jurnalista Teodora Maftei a murit la o clinică din Israel

Numărul persoanelor care au decedat în urma incendiului din clubul Colectiv au ajuns la 46, 14 persoane murind în numai câteva zile.

Printre cei care au încetat lupta pentru viață se numără și jurnalista Teodora Maftei, care a murit la o clinică din Israel. Aceasta a fost editor ProTV și a murit la vârsta de 36 de ani.

O expoziţie cu vânzare cu fotografii realizate de jurnalista Teodora Maftei, rănită grav în incendiul din clubul Colectiv, s-a desfăşurat luni la The London Street Atelier din Bucureşti, în timp ce aceasta se afla internată în spital.

Până la incendiul din clubul Colectiv, printre ale cărui victime se numără, Teodora Maftei a fost operată de şapte ori, din care de trei ori pe creier. Tânăra suferea de chist arahnoidian de fosă posterioară, o acumulare de lichid aflată pe creierul mic, înspre ceafă, care nu poate fi eliminat şi este asociat cu hipertensiunea intracraniană. Din cauza aceasta, Teodora a avut şi o tromboză venoasă (i s-au spart două vene pe creier) şi a făcut o criză de epilepsie, potrivit Mediafax.

Nouă victime au murit în spitalele din România și în cele din străinătate în ziua de sâmbătă. Duminică au mai decedat alte patru persoane, iar astăzi numărul a ajuns la 46.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*