Ultimele Știri

Nu toți suporterii din Peluza Nord s-au vândut lui Gigi! Titan Boys nu susține FCSB

steaua

Grupul Titan Boys înființat în anul 1996, membru al peluzei NORD, ține să informeze suflarea stelistă și comunitatea ultra printr-un comunicat de presă că nu va susține niciodată echipa lui Gigi Becali, FCSB.

„Grupul nostru, Titan BOYS,  nu se va alătura deciziei PELUZEI NORD  de a se întoarce după un an de absență la meciuri, nici acum, nici peste o lună, nici peste un an atâta timp cât nu există STEAUA. Pot să se întoarcă legendele din 1986 pe teren, dar fcsb tot nu se va transforma ca o cenușăreasă peste noapte în STEAUA, în clubul nostru.

Fcsb, fotbal club jiji becali sau cum se numește echipa cu stemă în colțuri, echipa minciună creată din lanțurile de hoție și prin furturi și acte mincinoase nu poate legal și nu este echipa pentru care noi ne-am da și viața. Atâta timp cât echipa a fost creată din fraude nu vrem să ne alăturăm acestei minciuni, cu toate presiunile mediatice sau de orice alte feluri. Vom susține și în liga Y  echipa STEAUA, cu palmaresul nostru, cu sigla noastră, echipa noastră din inimă, echipa emblemă a ROMÂNIEI, pentru că iubirea este necondiționată.  Considerăm că decizia tribunalului  împotriva fcsb este legitimă, desigur fiind finală și irevocabilă, şi că atât finanțatorul, dar și conducerea CSA  ne-au prejudiciat și nouă sentimentele.

Și nu doar cu fcsb ne-a păcălit… NU doar de această dată, finanțatorul, – creditorul sau cum se numește el a adus rău în fotbal, râcă în peluze și între frați…și ne-a angrenat  în lupta lui mizeră pentru bani și poziție socială, însă NOI nu am cedat, iar în conflictul cu conducerea am fost mereu pe poziții diferite față de alte grupări ale peluzei, însă fiecare are dreptul la libera exprimare și asta facem.

Chiar dacă prin acest comunicat am împroșcat în direcția conducerii fcsb asta NU înseamnă că am uitat, deși am reamintit mai sus și de cealaltă parte vinovată, CSA.

titan boys

CSA ne-a purtat pe un drum iluzionist, a făcut echipa și a retras-o după prima zi… Ce a însemnat asta? Și de ce nimeni nu scoate fcsb din competiții…este ceva fals, de ce nu se poartă discuții cu adevărații investitori de pe piața internațională? De ce nu se face public auditul? Cam mulți ”de ce” și prea puține răspunsuri concludente…

În încheiere vrem să precizăm că atât joi, în Cupă, cât şi azi, în Liga I, a fost şi va fi un meci dinamo – fcsb, pe vremuri era DERBY, atunci când era STEAUA-dinamo. Însă, FCSB, cu creditorul ei, şi conducerea CSA ne-au luat tot ce iubeam pe lume şi acest lucru doare foarte tare atunci când ne dăm seama că nu mai avem echipă.

Duceam dorul echipelor UTA, vorbeam la trecut de JIUL, povesteam de Corvinul, compătimeam Farul, ne aminteam de adevăratele Poli și Craiova și acum am ajuns să vorbim și de STEAUA la trecut. Sperăm că toți ”investitorii” care au adus în paragină fotbalul românesc, care ne-au omorât tuturor fericirea… sperăm să știe fiecare dintre ei, că nicio iubire de club NU MOARE, nimeni și nimic nu poate stinge dragostea din inimă…!!

ROATA SE ÎNTOARCE…
TITAN BOYS 1996

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*