Ultimele Știri

Nu mai este cale de întors pentru Marea Britanie! Angela Merkel: ”Nu mai este vremea pentru vise, ci mai degrabă să vedem realitatea”

Liderii europeni sunt de părere să nu mai există cale de întors pentru Marea Britanie și îl avertizează pe David Cameron cu privire la întârzierea perioadei de exit, care va preveni startul negocierilor pentru orice relaţii viitoare.

Întrebat dacă regretă că a ţinut referendumul, Cameron a spus că îi pare rău ca a pierdut în urma referendumului, dar că presiunea de a-l face a fost prea mare. ”Am luptat pentru ceea ce am crezut. Nu am dat înapoi, m-am pus în prima linie, trup şi suflet, pentru a ţine Marea Britanie în UE şi nu am reuşit”, a spus el.

Liderii europeni au spus că nu mai e cale de întors pentru Marea Britanie, după ce premierul David Cameron a folosit ultimul summit UE pentru a-şi exprima dezamăgirea pentru eşecul de a câştiga referendumul pe care l-a iniţiat pentru rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană, conform ZF.

”Începând cu această seară, nu văd nicio cale pentru Marea Britanie să se întoarcă de la votul despre Brexit”, a spus cancelarul german Angela Merkel în Bruxelles. ”Nu mai este vremea pentru vise, ci mai degrabă să vedem realitatea”, a adăugat cancelarul german.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*