Ultimele Știri

Nu mai e cale de întoarcere: suporterii sunt decişi să schimbe Steaua din temelii!

steaua

Prăpastia formată între ultraşii Stelei şi actualul FCSB este de netrecut, cel puţin asta arată ultimele acţiuni ale primilor. Jan Pavel, fost lider al galeriei Stelei, a anunţat un miting de amploare pe 24 octombrie, iar fanii echipei par să se pregătească pentru protest.

Fostul lider al galeriei Stelei vrea să-l îndepărteze pe Gigi Becali de la conducerea clubului şi doreşte să introducă Steaua într-o nouă eră, cu acţionari aleşi dintre suporteri pe modelul Barcelona. Pavel spune că va încerca să cumpere lotul actualei echipei, iar întreg procesul va fi demarat după mitingul ce va avea loc pe 24 octombrie.

protest-becali5

„Noi ne poziţionăm la mijloc faţă de CSA Steaua. Nu mai sunt admise echipe departamentale, vrem să facem un club al suporterilor, cu acţionari 100% suporteri. 50 de euro va costa o acţiune, fiecare îşi va putea cumpăra acţiuni până la 100.000 de euro, aceasta fiind suma limită. Nu vream să mai preia cineva întreaga putere. Preşedintele se va alege într-o adunare generală, va fi ceva pe modelul Barcelona.

Prin miting vrem să ne poziţionăn nici pro, nici contra CSA. Nici cu Gigi Becali nu mai merge. Prezenţa va fi numeroasă, câteva mii de oameni. Va fi la stadionul Steaua, nu trebuie aprobări pentru că se va face în incinta bazei.

Vom face o societate în care vom achiziţiona tot de la CSA. Vom lua logo-ul pentru că trebuie să fim în legalitate. Vom negocia cu FCSB-ul pentru a prelua lotul actual. Vom demara tot acest proces imediat după adunarea care va avea loc pe 24 octombrie”, a declarat Jan Pavel.

stelisti_din_brasov-489571862

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*