Ultimele Știri

Noul ministru desemnat al Sănătății a fost retras de pe lista guvernului Cioloș

baciu andrei

Actualizare: În urma controverselor apărute în spaţiul public, primul ministru desemnat a decis să nu îl mai includă pe Andrei Baciu pe lista propunerilor de miniştri care va fi trimisă la Parlament în această seară.”


Dacian Cioloș îl descrie pe Andrei Baciu drept „un tânăr medic chirurg, cu experiență în străinătate, dar și experiență în managementul spitalicesc”. Andrei Baciu a absolvit în urma cu patru ani Facultatea de Medicină din București și a lucrat doi ani în spitalul din Rouen, Franța. De un an și jumătate s-a întors în România unde a lansat, împreună cu liberalul Cristian Bușoi, o campanie pentru drepturile pacienților.

„Sunt onorat de această nominalizare. Datorită campaniei ‘Drepturile pacienţilor’ am putut sta de vorba cu mulţi dintre bolnavii internaţi în spitalele din România. Aşa am înţeles care sunt problemele cu care se confruntă sistemul sanitar în acest moment. Aş fi bucuros să pot aplica cât mai mult în sistemul sanitar românesc ceea ce am învăţat în străinătate, pentru a rezolva cât mai multe dintre probleme cu care se confruntă sănătatea în acest moment”, a declarat Andrei Baciu la aflarea veștii. 

baciu andrei

În primul rând Andrei Baciu este cunoscut mai degrabă ca un sex simbol al României, nu ca un expert în domeniul Sănătății. Oare cum se poate impune Andrei Baciu în fața experților din domeniul medical din țara noastră?

Acest puști nu este schimbarea pe care ne-o dorim noi din partea clasei politice. Andrei Baciu este un așa zis tehnocrat din gașca liberală, poate cea mai penibilă propunere din istoria postdecembristă pentru ministerului Sănătății. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*