Ultimele Știri

Noul look al Elenei Udrea, cu cătușe și cu degetul la nas

Elena Udrea a fost adusă, astăzi, din arest la instanţa supremă, unde se decide arestarea preventivă a deputatului în dosarul Microsoft, la intrarea în sediul ICCJ aceasta repetând gestul de a duce degetul arătător pe nas, pe care l-a făcut şi în plenul Camerei Deputaţilor.

Deputatul PMP Elena Udrea fost adusă cu o dubă a Poliţiei la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde la ora 14.00 este programată şedinţa în care se judecă propunerea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Elena Udrea avea cătuşe la mâini când a fost scoasă din maşină, iar înainte de a intra în sediul ICCJ a repetat gestul de a duce degetul arătător de la mâna dreaptă pe nas, pe care l-a făcut şi luni, în plenul Camerei Deputaţilor, când se discutau cererile DNA de avizare a urmăririi, reţinerii şi arestării emise pe numele său.

Elena Udrea a fost retinută, aseară, de procurorii anticorupție. Fostul ministru a studiat mai bine de șapte ore dosarul Microsoft, după care a dat explicații în fața procurorilor în această speță.

Potrivit unui comunicat al DNA, Elena Udrea a fost retinută pentru trei infracțiuni de trafic de influență, respectiv una de spălare de bani.

Fostul ministru al Turismului a iețit în cătușe, aseară, din sediul Direcției Naționale Anticorupție, la mai bine de o oră de la emiterea ordonanței de reținere. Totuși când a a ajuns la sediul Poliției aceasta nu mai avea cătuși pe mâini, pe seama aceasta pornindu-se, de asemenea, o anchetă.

„Poti pune cătușe Elenei Udrea, dar nu poți pune cătușe adevărului”, declara aseară deputatul.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*