Ultimele Știri

Noul Cod Fiscal ar putea fi promulgat până la începutul săptămânii viitoare

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat că până lunea viitoare, Codul Fiscal ar putea fi promulgat. Conform acestuia, noul Cod Fiscal se află într-o procedură accelerată în Parlament, fiind aşteptat să treacă de plenul Senatului marţi, iar joi de cel al Camerei Deputaţilor.

Dragnea susține că în această săptămână, noul Cod Fiscal ar putea fi adoptat atât în comisiile Parlamentului, cât şi în cele două plenuri: „Sperăm că duminică poate fi trimis la promulgare, la preşedinte, şi este foarte posibil ca luni să avem noul Cod fiscal”, a declarat Dragnea.

După discuțiile de joi, privind Codul Fiscal, partidele parlamentare au decis reducerea etapizată a TVA, urmând ca taxa să fie redusă la 20% începând cu 1 ianuarie 2016 şi la 19% de la 1 ianuarie 2017.

De asemenea, supraacciza la carburanţi  va fi eliminată începând cu 1 ianuarie 2017. Și  impozitul pe construcţiile speciale va fi eliminat începând de la data de 1 ianuarie 2017, exceptând construcțiile speciale din agricultură, în cazul acestora urmând să fie eliminată de la 1 ianuarie 2016.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*