Nouă luni de la incendiul din Colectiv. Un grup restrâns de persoane a participat la slujba de pomenire a victimelor tragediei

  • Nicoleta Ungureanu
  • 31 iulie 2016
  • Social

Mai puțin de douăzeci de persoane au participat, sâmbătă, la slujba de pomenire a victimelor tragediei, oficiată de un sobor de preoţi ai Arhiepiscopiei Bucureştilor.

Au trecut nouă luni de la incendiul din noaptea de 30 octombrie 2015, în care și-au pierdut viața 64 de persoane. La slujba de pomenire au venit însă mai puțin de douăzeci de oameni, aceștia fiind rude ale celor morți sau tineri care s-au aflat în acea seară în clubul Colectiv.

„E o durere cu care va trebui să ne obișnuim. E fiul meu. Pentru mine viața s-a oprit. Aș da orice să-mi mai văd copilul. Doamne, sper să se facă dreptate. Cei care au legea și dreptatea în mână să se gândească că au și ei copii. Atât le zic. Oricui se poate întâmpla. Vă duceți la un spectacol, la un concert și se poate întâmpla oricui”, a declarat mama unui tânăr care a pierit în incendiul din club.

Femeia a adăugat că cei implicați direct în acest eveniment nu vor uita niciodată ceea ce s-a întâmplat.

„Eu zic că este bine, încă rezistăm. Mulțumim tuturor celor prezenți aici. Sperăm să nu uităm momentele respective, încă”, a spus un tânăr, care a izbucnit în lacrimi în fața camerelor de luat vederi.

Unii dintre cei cei prezenți la slijba oficiată în fața clubului susțin că este foarte greu să te întorci în locul în care ți-a murit o persoană dragă, așa că îi înțeleg pe cei care nu și-au găsit puterea de a veni la ceremonia de comemorare.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *