Ultimele Știri

Noua emblemă din Ghencea va conține o stea cu opt colțuri

Oficialii Stelei au înregistrat pe 30 decembrie la OSIM o nouă emblemă, care conține o stea galbenă cu opt colţuri, pe care sunt inscripţionate iniţialele clubului, FCSB.

FC Steaua București a depus la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci o cerere de înregistrare pentru o nouă emblemă, ce are ca reproducere grafică o stea cu opt colțuri. Mai mult, culorile revendicate sunt galben şi albastru.

siglă Steaua

steauaosim

Cererea depusă de societatea comercială a lui Gigi Becali care deține echipa de fotbal a fost publicată, aseară, în Buletinul Oficial de Proprietate Industrială, iar de la această dată trebuie să treacă două luni, timp în care se aşteaptă poziţia terţilor, după care cererea va fi aprobată. Astfel, Steaua ar putea folosi emblema FCSB pe tricouri încă de la primul meci oficial din 2015, împotriva Rapidului.

În cazul în care nu va fi înregistrată această siglă, surse din interiorul clubului susţin că a mai fost depusă şi o altă emblemă, de rezervă, asemănătoare cu cea prezentată mai sus, dar care mai conţine culorile albastru şi roşu. 

„E o greşeală. Este o lipsă de inteligenţă din partea lui Becali şi a celor de la MApN. Este un egoism total din partea Armatei. Sunt curios ce se va întâmpla acum. O să joace galben-albaştrii în cupele europene? Sunt foarte deranjat de această situaţie. Nu ştim să respectăm bunurile naţionale. Cred că se putea ajunge la o înţelegere. Nu mi se pare normală această situaţie şi nu e corect ca un club de fotbal să sponsorizeze alte secţii de sport ale Armatei”, a spus fostul jucător emblematic al Stelei, Ladislau Boloni.

Această situație ciudată în care se află clubul finanțat de Gigi Becali este cauzată de o decizie irevocabilă a judecătorilor prin care numele și sigla echipei de fotbal revine in proprietatea Armatei, iar Steaua nu a reușit să ajungă la o înţelegere cu MApN în privinţa folosirii acestei mărci pe viitor. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*