Ultimele Știri

Norma de hrană destinată militarilor şi poliţiştilor va creşte

Gabriel Oprea a anunţat că norma de hrană destinată poliţiştilor şi militarilor va creşte începând cu luna octombrie a acestui an

politisti

Ca urmare a demersurilor viceprim-ministrului pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, norma de hrană destinată militarilor şi poliţiştilor va creşte începând cu luna octombrie a acestui an, conform unui comunicat remis de Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Astfel, norma de hrană pentru militari şi poliţişti va creşte de la 25 lei/zi, la 32 de lei/zi, iar pentru personalul civil din domeniul securităţii naţionale de la 19 lei/zi, la 25 de lei/zi.

Demersul de recalculare a normei de hrană a fost realizat de către specialiştii din domeniul apărării, ordinii publice şi siguranţei naţionale, conform prevederilor legale.

Se menţionează că Ordonanţa de Urgenţă 26 din iunie 2015, iniţiată de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, şi aprobată de Guvernul României, a eliminat interdicţia de recalculare şi punere în plată a normei de hrană pentru angajaţii sistemului de securitate naţională.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*