Ultimele Știri

Noi reguli în Jersey. Un oficial care trebuia să vină la Bucureşti a ajuns la Budapesta

avion

S-a decis punerea în aplicare a unor noi reguli cu privire la rezervările de călătorie, după ce un oficial care ar fi trebuit să fie prezent la Bucureşti la Cupa Mondială de dans s-a deplasat din greşeală la Budapesta, de către Guvernul din Insula Jersey, posesiune britanică din Canalul Mânecii, potrivit bbc.com.

Steve Pallett era invitat la competiţia desfăşurată la Bucureşti în perioada 28 iunie – 4 iulie pentru a reprezenta Insula Jersey, care va găzdui ediţia viitoare a concursului, în 2016. Oficialul urma să ţină un discurs şi să accepte steagul ce simbolizează predarea ştafetei. Pallett şi-a dat seama că destinaţia sa este greşită cu puţin timp înainte de aterizarea avionului la Budapesta.

Eroarea funcţionarului care a făcut rezervarea pentru Pallett i-a costat pe contribuabilii din Jersey cel puţin 1.000 de lire sterline. Greşeala a fost cauzată de faptul că persoana care a făcut rezervarea nu a văzut şi o copie a invitaţiei la competiţie. Destinaţia corectă era scrisă pe invitaţie şi pe alte documente, dar nu a fost văzută de funcţionarul Ministerului Educaţiei, Sportului şi Culturii din Jersey care s-a ocupat de rezervări.

De acum înainte, un funcţionar care face o rezervare va trebui să primească instrucţiuni în scris şi să vadă o copie a unei astfel de invitaţii înainte de a acţiona. Detaliile documentelor vor fi păstrate alături de formularul de deplasare completat pentru fiecare călătorie.

Steve Pallett şi-a cerut scuze pentru greşeala făcută, calificată de el drept una „de şcolar” şi pentru că a irosit banii contribuabililor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*