Ultimele Știri

Noi proteste antiguvernamentale!

Vineri, 21 noiembrie, va avea loc un nou protest, datorită lipsei de reacţie a Guvernului Ponta, în urma evenimentelor din turul II al alegerilor prezidenţiale.  

Organizatorii îi acuză pe deputaţi de faptul că nu au luat în discuţie proiectul de  lege privind votul prin corespondenţă, şi consideră demisia lui Teodor Meleşcanu ca insuficientă, având în vedere batjocura la care au fost supuşi românii din diaspora. 

„Vina îi aparţine direct lui Ponta, care a refuzat,  să dea o OUG (pentru prima oară !!!!!) de prelungire a intervalului de votare! PONTA, DEMISIA!”, îl acuză protestatarii pe prim-ministrul României.

Protestatarii mai cer, ridicarea imunităţii parlamentare şi scoaterea tuturor penalilor din Parlament şi Guvern. Aceştia le atrag atenţia partidelor şi politicienilor din jurul lui Klaus Iohannis şi, le transmit că nu au nici un merit în victoria acestuia. 

Organizatorii anunţă că societatea civilă din Bucureşti va adera la Declaraţia de la Cluj. Această declaraţie este apolitică şi se adresează întregii clase politice indiferent de culoare. Declaraţia va fi citită în public, la ora 20.00 în  Piaţa Universităţii.

Mai multe detalii puteţi găsi pe pagina de Facebook, destinată protestului antiguvernamental. 

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Noi proteste antiguvernamentale!

  1. Curaj! Se poate! Am aratat împreună duminică ce înseamnă democrație: puterea poporului. PUTEREA. PUTEREA. Deja le e frică, vom reuși!

  2. Nu renuntati pana nu il vedem pe Ponta si toata „gasca” lui , afara!!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*