Ultimele Știri

Noi materii în programa școlară

Cu toţii va întrebaţi de ce întârzie Ministerul apariţia noilor manuale şcolare.Ei bine, reporterii noştri au reuşit să afle adevărul. Se urmăreşte introducerea de noi materii pentru care se elaborează manuale şi dacă despre şah aţi auzit, în mod sigur nu ştiaţi de următoarele:

1.Poker pe dezbrăcate. Domnul Pricopie crede că această materie le va da posibilitatea copiilor cu părinţi nevoiaşi să-şi poată câştiga o uniformă în mod cinstit.

2.Barbut. Materia se va preda după un manual scris de Victor Piţurcă şi corectat de Vică Blochina şi îi va învăţa pe micuţi să piardă mii de euro cu demnitate folosind doar înjurăturile din supliment.

3.Violul în grup cu perversiuni.Îi obişnuieşte pe micuţi cu muncă în echipa şi-I învaţă cum să dea vină unul pe altul în cazul în care faţă se declara nesatisfăcută.

4.Table cu zaruri măsluite. Manualul scris de Mitică Dragomir în ziua în care a stat la DNA îi introduce pe micuţii în tainele şterpelitului de puluri când adversarul se uită că nu dai corect cu zarul.

5.Ţânţar. Se vor folosi piese din miez de corn din programul cornul şi laptele. Copiii vor învaţă că în situaţia în care mănâncă piesele, riscă să facă indigestie.

6.Leapşa pe ouate. Copiii vor putea astfel contribui la aprovizionarea cantinei cu care este dotată şcoală.

7.Cloaca, Poarca, Darmalaul sunt alte trei materii ale căror documentaţii se află pe masă ministrului Pricopie şi pentru care se vor organiza rapid licitaţii în vederea elaborării de manuale.

plb58

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*