Ultimele Știri

Noi mărturisiri cu privire la tragedia din Colectiv: Medicii au ignorat ajutorul unui spital din Barcelona

Un spaniol care lucrează în România declară că medicii au ignorat ajutorul pe care un spital din Barcelona l-a oferit, la doar o zi după tragedia din Colectiv, deși spitalele din București erau pline de răniți.

La o zi după tragedia din Colectiv, impresionat de drama victimelor, un spaniol care lucrează în România susţine că i-a scris un mail şefului secţiei de arşi de la un spital din Barcelona, pentru a solicita ajutor. Medicul a răspuns prompt și s-a declarat pregătit să ajute.

Chiar a doua zi după incendiul din Colectiv, conform răspunsului dat de medicul catalan, pacienţii puteau fi transferaţi, prin intermediul Asociaţiei Europene de Arsuri, atât în Barcelona, cât şi în alte centre specializate.

Doctorul Juan P. Barret a declarat că echipa medicală din secţia de arşi era pregătită încă de atunci să acţioneze, conform sereniti.ro.

Cu toate că spitalele din bucurești erau pline și medicii făceau față cu greu situației, ajutorul oferit din afară nu a fost deloc luat în seamă de autorități.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*