Noi informații despre românii dispăruți în atentatul din Nisa! Mama minorului se află în stare foarte gravă

Mama minorului identificat ieri de autorități într-un spital din Nisa, în stare stabilă, a fost și ea găsită, însă veștile nu sunt foarte bune. Aceasta se află în stare gravă, informează Ministerul Afacerilor Externe.

”Ministerul Afacerilor Externe informează că mama minorului a fost identificată la un spital din Nisa. Potrivit medicilor, starea de sănătate a mamei minorului este destul de gravă, dar stabilă. Demersurile au fost realizate cu sprijinul ambasadorului României în Franţa aflat la faţa locului şi al reprezentantului Consulatului General al României la Marsilia. Reprezentanţii misiunilor diplomatice române din Franţa menţin legătura cu personalul medical şi vor monitoriza evoluţia stării de sănătate. Verificările cu privire la situaţia celuilalt cetăţean român dat dispărut continuă”, a precizat MAE prin intermediul unui comunicat.

Ministerul reaminteşte că operaţiunile de identificare a tuturor victimelor de către autorităţile franceze nu au fost finalizate. Minorul a fost identificat în cursul zilei de sâmbătă, fiind într-o stare stabilă.

”În ceea ce priveşte situaţia minorului internat într-un spital de pediatrie din Nisa, acesta a fost identificat cu ajutorul rudelor sosite din România ca fiind cetăţean român. Demersurile au fost realizate cu sprijinul ataşatului de interne din cadrul Ambasadei României la Paris. Reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia a însoţit rudele în cursul vizitei la spital şi a discutat cu medicii curanţi. De asemenea, la faţa locului se află şi ambasadorul României în Franţa. Potrivit medicilor, starea de sănătate a minorului este stabilă, prognosticul privind evoluţia fiind unul pozitiv. Reprezentanţii misiunilor diplomatice române din Franţa menţin legătura cu personalul medical şi vor monitoriza evoluţia stării de sănătate”, informează MAE prin intermediul unui comunicat.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *