Ultimele Știri

Noi dezvăluiri în cadrul atentatelor de la Paris! Franța știa că sunt pregătite atacuri teroriste

Franța știa că sunt pregătite atacuri teroriste, acest lucru fiind susținut de premierul Manuel Valls, care spune că atacurile de vineri seara au fost orchestrate din Siria.

Premierul Franţei spune, de asemenea, că Franța se așteaptă oricând la noi atentate și că locuitorii vor trăi mult timp sub amenințarea teroristă.

Manuel Valls, premierul Franţei: ”Adevărul, realitatea le vom spune. Am spus mereu, de luni de zile suntem în război cu terorismul. Iar terorismul poate lovi, chiar dacă am reuşit să dejucăm numeroase atentate, poate lovi din nou”.

Întrebt de reporterul Digi 24 dacă se așteptau la atacuri teroriste chiar în zilele acestea, premierul a răspuns:

Manuel Valls, premierul Franţei: ”Da, zilele acestea, zilele următoare. Nu spun asta ca să provoc teamă, dar fiecare trebuie să fie conştient. După aceste zile îngrozitoare, francezii s-au întors la lucru. Elevii s-au întors la şcoală. Viaţa trebuie să-şi reia cursul. Dar trăim şi vom trăi multă vreme cu această ameninţare teroristă şi, fără îndoială, trebuie să fim pregătiţi”.

Unul dintre suspecții de implicare în atentatele teroriste de la Paris a fost oprit sâmbătă de poliție în timp ce se deplasa cu un automobil prin nordul Franței, dar nu a fost reținut, relatează Agerpres citând informații făcute publice duminică.

Salah Abdeslam, de 26 de ani, a fost oprit în timp ce se deplasa cu mașina împreună cu alte două persoane, în contextul în care de sâmbătă s-au introdus controale întărite la frontiere după atentatele teroriste soldate cu cel puțin 129 de morți.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*